Yukarıda yer alan meblağ satıcının Makale Siparişi alımında 100 kelime için istediği fiyattır.
Yanlış Teşhis Ve Sağlıkta Yapay Zeka Uygulamaları
Merhabalar ben Abdulkadir Binbaşıoğlu. Bilişim mühendisi olan bir sosyolog adayıyım.
Teknoloji, bilişim gibi konularla birlikte dünyanın gelişen toplumsal olaylarına bağlı olarak ortaya çıkan güncel kavramlar hakkında makaleler yazıyorum. Bunun dışında kitap, dergi gibi yeni çıkan ve trend olan eserleri sizin için inceleyebilir, bu eserler hakkında makaleler yazabilirim. (Not: İnceleme içeriklerinde, incelenecek eserleri tarafıma ulaştırmanız, ödünç vermeniz ya da ücretini takdim etmeniz gerekecektir. Anlayışınız için teşekkür ederim.)
Çeviri hizmetleri kapsamında sadece ingilizce yayın yapan basın ve teknoloji sitelerinde yayınlanan makaleleri sizin için tercüme edebilirim. Bunun dışında çeviri hizmeti yapmamaktayım.
Hazırladığım içeriklerin SEO uyumlu, özgün ve güncel olmasına dikkat ediyorum. Bu açıdan, yayınlanacak makaleler tamamen size ait ve ilk defa kullanılacak ifadeler içerecektir. Bu da sizin internette bulunabilirliğinizi artıracaktır.
Noktalama işaretlerine, anlatım bozukluğuna dikkat ediyorum. Karmaşık ifadeler yerine sade ve yalın cümleler kullanarak okuyucunun sıkılmasını aza indirmeye çalışırım.
Bilişim teknolojileriyle uğraşmam nedeniyle muhatabın ne istediğini biliyorum.
İstediğiniz makalenin nasıl olması gerektiğini baştan tüm detaylarıyla konuştuğumuz takdirde istenildiği şekilde size ulaştırılacağını temin ederim.
Yazdığım yazılardan örnek verecek olursam;
"2012’de yapılan bir araştırmada ABD’de yoğun bakımda yanlış teşhis sonucu ölen hasta sayısının 40.500 olduğu tespit edilmiş. Buna bağlı olarak, adli makamların ve sağlık üst kurullarının yaptığı incelemelerde sağlık personelinde tespit edilen kusurlar sonucu sağlık personeline bir takım yaptırım uygulanmakta. İstanbul Tabipler Odası’nın yürüttüğü bir soruşturmada, guatr ameliyatı olması gereken bir hastanın safra kesesi ameliyatı yapılması sonucu; ameliyatı yapan doktora ve anestezi uzmanına para cezası verildi."
"Sirkadiyen ritmi, tıp ve biyoloji dünyasında güncel ve önemli konulardan biri. Bu konuyla ilgili en kapsamlı ve sonuca ulaşan araştırma olması yönüyle Nobel Tıp Ödülü’nü alan “sirkadiyen ritmini kontrol eden moleküler mekanizmaları” araştırması tıp dünyasında aşılmaz noktaya gelen bazı sorunların çözümüne yol göstereceği umuluyor."
Araştırmayı seven, internette rastladığım her bilgiyi şüpheyle yaklaşan ve doğru bilgiyi kaynağından öğrenen, hayat boyu öğrenci olmayı prensip edinen, herşeyin bir çözüm olduğunu inanan, çevresine huzur vermek için çınar ağacı gibi olmak gerektiğini söyleyen birisiyim. Bununla beraber evli ve bir çocuk babasıyım.
noname3455
31 Temmuz 2019 22:44 tarihinde gönderildi.Elinize sağlık
noname3455
27 Temmuz 2019 16:21 tarihinde gönderildi.Her zamanki gibi özenle hazırlanmış bir makale teşekkürler
noname3455
24 Temmuz 2019 22:41 tarihinde gönderildi.Elinize sağlık
noname3455
23 Temmuz 2019 23:51 tarihinde gönderildi.Elinize sağlık
noname3455
22 Temmuz 2019 23:48 tarihinde gönderildi.Her zamanki gibi başarılı bir çalışma elinize sağlık.